Какво да си казваме преди тренировка

Какво да си казваме преди тренировка

 

Искате да тренирате, да имате хубаво и стегнато тяло, но винаги когато дойде време за фитнес си намирате причина, за да не отидете. Знаем, че е трудно, но не и невъзможно. Трябва ви една добра мотивация, малко труд и много търпение и ще постигнете желаните резултати и то за кратко време.

Когато човек иска нещо много силно, той винаги може да намери начин да постигне целта си. Затова вземете се в ръце и започвайте да тренирате – фитнес, джогинг, плуване или друг спорт, каквото си изберете.

А ето и няколко неща, които ако си повтаряте всеки път преди тренировка, ще ви мотивират да не се отказвате:

"Днес е моят ден да променя тялото си!"

Повтаряйте си това всеки път, преди да почнете с упражненията, и то по няколко пъти. Трябва да сте сигурни, че всеки път, когато тренирате вие се доближавате до мечтаната фигура. Не се колебайте, не си мислете, че при вас упражненията няма да подействат и няма да има ефект! Тези напълно излишни страхове са причината, за да не започнете да тренирате. Но те нямат значение, ако вярвате в постигането на целта – важното е да не се отказвате и да не си задавате глупави въпроси, а да сте сигурни в себе си.

Много скоро резултатите ще са налице.

тренировка

"Ако го искам достатъчно силно, ще намеря начин да го постигна!"

Да, точно така! Както казахме и в предните редове, когато човек иска нещо, той намира начин да го постигне, когато не иска – той си измисля какви ли не причини. Такаче, не се колебайте, а действайте! Причината, поради която успелите хора постигнат своите мечти е, защото те никога не се предават и винаги опитват отново и отново. Това, което трябва да знаете, че  няма да е лесно и ще са ви нужни много време, труд и упоритост.

Но всичко ще си заслужава накрая!

тренировка

"Трябва да започна промяната още сега!”

Не утре, не вдругиден, не следващата седмица, а днес! Сега е момента да започнете да тренирате, защото колкото повече отлагате, толкова повече време ще ви отнеме промяната. А като знаете, ако се опитвате да промените теглото, размера, външния си вид по някакъв нячин, трябва да направите някои промени и със себе си, и с живота си.

Първо трябва да се научите да бъдете по-силни и по-борбени, а след това да започнете с подобряването на външността си.

Направете тези промени още днес!

тренировка

"Не трябва да мисля, а да действам!”

Проблемът на повечето хора, които така и не започват да тренират е, че мислят прекалено много и така губят време .. Най-голямата грешка е преди да направим нещо да се запитаме, дали можем или не можем да го направим. Затова ви съветваме, когато започвате със спортуването и тренировките, най-добре спрете да мислите за каквото и да е и просто действайте.

run_0

"Спортът е много повече от упражнения и тренировки. Той ще промени живота ми изцяло и то в положителна насока!”

Мотивацията е една от най-големите пречки, когато става въпрос за упражнения, тъй като в повечето случаи тя липсва. Такава е човешката природа –  опитва се да избегне болката и дискомфорта. 

Спортът обаче няма да е най-лесният начин да се промените, да отслабнете и да се стегнете, но определено ще е най-сигурният и ефективният!

Когато тренирате, вие не само ще имате красива и стегната фигура, но и ще бъдете по-здрави и щастливи. Ще почувствате всички положителни промени в живота си и тогава ще разберете защо си е струвало всичко това.

exercising-in-the-heat

"Аз ще постигна целта си!"

Вярата в себе си може да е най-големият помощник, особено когато става въпрос за постигане на нещо голямо в живота ви.

Ако си поставите за цел да станете по-красиви и стройни, ако си вярвате, че можете да го направите, всичко ще е много по-лесно и приятно.

Също е много важно да се фокусирате върху процесите, методи и техники, които използвате,  преследвайки поставената си цел, определено това ще ви донесе успех и по-бързи резултати. 

 

319691_234290649968191_171695256227731_715842_543418_n_large

Не забравяйте да си повтаряте тези няколко неща всеки път преди да се зачудите дали  да тренирате. Те ще ви помогнат да се мотивирате и да не отлагате нещата за следващия ден. Защото ако наистина искате промяна, ако искате да изглеждате добре, трябва да използвате всеки един момент за спорт и движение!

Коментари

Автор

Подобни статии

Тренировка

Малко са хората, които могат да издържат тази тренировка – Frank Medrano

Ако не се занимавате активно с бодибилдинг, името Frank Medrano най-вероятно няма да ви говори нищо. Но за фитнес маниаците този човек е Бог!      Франк изгражда невероятните си мускули, използвайки

Тренировка

Най-ефикасните начини за изгаряне на мазнини

Тренираш от доста време, ограничаваш храненето, а не виждаш резултат?! Искаш да се отървеш от досадните тлъстинки в областта на корема и да покажеш идеален релеф, но не ти се

Тренировка

Хранене в първите дни от тренировките

Всеки един от нас в даден момент е решавал да започне редовно да спортува. Дали ще е опреден спорт, тренировка във фитнес залата или лека атлетика на стадиона, изключително важен

Здраве и тонус

Фитнес за мъже у дома

Повечето мъже смятат, че с фитнес могат да се занимават само в специалните места за това. Фитнеса за мъже вкъщи – това е реалност. За целта дори не е задължително

Тренировка

Още 9 лесни начина да топиш мазнини извън фитнеса

Имаш излишни килограми, но не и излишно време? Искаш да стопиш мазнините, но така и не успяваш да стигнеш до фитнес залата? Представяме ти 9 интересни начина да гориш калории

Тренировка

7-те саботьори на ефективната тренировка (част 1)

Трудиш се усърдно във фитнеса, но въпреки това не постигаш желаните резултати? Търсиш причината? На помощ идваме ние! Представяме ти 7-те саботьори на ефективната тренировка. Влизането във фитнеса действително е

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgmajete.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221