4 съвета как да разберем жените

4 съвета как да разберем жените

Разбира се, всички ние сме изпитали на свой гръб моментите, в които една жена е доста сложна и едва ли може да узнаем и частица от това, което мисли, прави и иска. Всъщност много от тях самите не се разбират, но това е друга тема. Не случайно имаше една мъдрост, която гласеше, че:

„Жената никога не знае, какво иска, но винаги го постига“.

 жените

Е, именно за това говоря. Въпреки неяснотата около женският свят, избрахме няколко неща, към, които е добре и ти да се насочиш, че ако успеят да подобрят начина ти да разбираш жените, може пък и да почерпиш по едно. Това последното в кръга на майтапа, а сега и по същество:

1.            Дори известният Оскар Уайлд отбеляза: Жените са създадени да бъдат обичани – и мъжете, както жените могат да са неразбрани. Това е естествено за всеки да проектират собствените си качества върху другите и се обърква, когато не се вместват в калъпа. Тогава е добре да се огледаме и да почерпим малко опит и от околните, а визията все повече се изяснява.

2.            Честността на жената и самочувствието се корени, където трябва да бъде, а именно в самата нея. Така, че ако тя самата не се чувства достатъчно красива или секси, едва ли номерата ти ще минат ей така. По-добре опитай да й покажеш, каза колко красива я смяташ самия ти. Или казано накратко наблегни на по-красноречиви думи.

жените

3.            Не забравяй, че мъжът действа по логика, жената по емоция – и докато обществото ни кара да бъдем по-сдържани в чувствата и емоциите си, то за жената това правило не важи. Тя прави тъкмо обратното, демонстрирайки всеки трепет у самата себе си.

жените

4.            Ако един мъж има лош ден, той се прибира у дома, налива си питие, зазяпва се в телевизора и цяла вечер мълчи. За разлика от теб, тя прави точно обратното – иска да говори и говори, защото всичко натрупано в нея от лошия ден трябва да излезе навън. Така, че ако можеш разбери я и намери начин да я изслушаш. Ако дадеш и някой съвет между другото, ще си истински Бог в очите й.

Още по темата:

Тя се сърди? 5 начина да спре да го прави!

6 признака, че тя ще е добра в леглото

Половинката ми не спира да си купува парцали… какво да правя?

Коментари

Автор

Подобни статии

Секс

Интересни факти за секса

Да си поговорим за секс и за Интересни факти за секса! Някои от тези факти, може би не са непознати за вас, но за нас в по-голямата си част са открития.

За мацките

Как да се спасим от женските критики

Много са малко жените, които осъзнават, че именно с критиките и постоянните си забележки ни отблъскват. Има един израз – кокошката не е птица, жената не е човек. Май така

За мацките

Добро утро, Мотористи, от Masters of Dirt

Ха, чували ли сте за Masters of Dirt? Банда непослушни момчета, която поставя рекорди по мотокрос и, както те самите казват: „Our Masters of Dirt boys did the impossible!“ BMX, MTB,

За мацките

Нещата, които тя задължително ще забележи на първата среща (съветите на една жена) (част 1)

 Най – после си успял да събереш смелост и да я поканиш на среща, не само че си я поканил, но си имал и късмета тя да приеме поканата ти.

За мацките

Време за раздяла с мацката – 7 начина да го направим

Да, било е много хубаво, изкарали сте си супер, обаче нещата са започнали да охладняват. Дългите часове, в които сте били заедно, сега ви се струват безкрайни и досадни. Щом

За мацките

7 признака да разпознаете вашето момиче

В живота на всеки мъж, настъпва момента, в който, колкото и добре да живее, му се струва, че е срещнал специалното момиче. Опитвате се да отгатне,  дали истинската е тя.

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!