6 признака, че тя ще е добра в леглото

6 признака, че тя ще е добра в леглото

Вече няколко пъти излиза на среща с мацка и е време да преминете към следващата фаза. Как обаче да определиш дали тя ще бъде добра в леглото, преди да я заведеш там? Това е въпрос, който вълнува много представители на силния пол. Лесно е да определиш намеренията на една жена, но доста трудно е да разбереш какви са й възможностите. Дали ще си прекарате добре под завивките или не чак толкова може да разбереш от следващите редове.

Ето и кои са признаците, които показват както да очакваш от нея в леглото:

Тя сама избира менюто в ресторанта

Бъдете внимателни с жените, които са несигурни и винаги задават въпроси, дори и когато трябва да си поръчат нещо в ресторанта.

Една жена, която знае какво иска и го казва без да се притеснява, ще бъде също толкова сигурна и настоятелна в леглото. Добрите любовници сами поемат отговорност за своето удоволствие и не питат как и къде го искаш. Те действат.

Ако мацката не се притеснява да си поръча, държи се на масата свободно, превръща вечерята в забавление, то означава, че и такава ще е в леглото. Няма как да не извадите късмет с такава жена. Ако тя е срамежлива, притеснителна и несигурна, по-добре изобщо не си правете труда да я водите до спалнята си.

добра в леглото

Тя не се притеснява от калориите на храната

Разбира се това не означава да си поръча огромна порция, да я изяде набързо и да поръча допълнително. Но е много важно как жената се храни. Обърнете внимание дали се наслаждава на храната, без да се притеснява, че пицата, която яде има твърде много калории. Ако яде бавно, вероятно обича продължителната любовна игра.

Ако изяде порцията си преди вас, вероятно няма търпение да премине към десерта. А него може да й поднесете в леглото – няма да съжалявате.

добра в леглото

Обожава сладолед

Всичко, от което има нужда е сладолед. Излизайки на среща с вас, няма да пропусне да ви заведе до будката, където продават от любимия й.

Учените са установили, че жените, които обичат сладолед, са склонни да флиртуват и са ненадминати в леглото. Те са драматични, съблазнителни, привлекателни и перфектни любовници.

От голямо значение е и какъв сладолед обича. Ако любимият й е ванилов, това означава, че е много нежна, емоционална и чувствена. Ако мацката ви предпочита ментов сладолед, бъдете сигурни, че има скрити фантазии, и то какви…

А ако с удоволствие си похапва шоколадов сладолед, то значи е в графата „ненаситни”.

добра в леглото

Тя е спокойна и уравновесена

Ще ви кажем само едно: пазете се от избухливи, твърде емоционални жени! Доста от мацките са твърде неспокойни, за да имат оргазъм. Те мислят за сто неща едновременно и не могат да се отдадат максимално на страстите. Бързат, претрупват любовната игра, все едно искат всичко да свърши по-бързо, дори може да се откажат още преди да сте стигнали до съществената част.

Определено не ви трябва такава жена. Идеалната любовница е спокойна, тя е уравновесена и успява да се овладее във всяка една ситуация. В леглото тя е отдадена изцяло на вас и на страстите и със сигурност ще си прекарате добре с нея.

добра в леглото

Целува се страстно

Вярно е! Начинът, по който вашето момиче се целува, може да подскаже за това каква е в леглото. Най-страстните любовници създават сексуално очакване с помощта на устните, ръцете.. Те владеят идеално езика на тялото и само с една целувка и докосване може да ви накарат да се разгорещите до такава степен, че дори да не стигнете до леглото.

добра в леглото

Тя е много добра танцьорка

Освен целувките, начинът, по който танцува мацката ви, също издава много от способностите й в леглото. Наблюдавай движенията й, ако тя танцува така все едно е сама на дансинга, отдадена е на музиката и не се притеснява от никой и нищо, това означава, че е също толкова освободена в леглото.  Както казват „Танцът е вертикално изражение за хоризонтални намерения.”

добра в леглото

 

Коментари

Автор

Подобни статии

За мацките

Научи се да четеш между редовете – виж какво казва тя в действителност

 От край време жената е трудно за дешифриране същество. Казва едно, мисли друго, а се получава трето… Способна е до такава степен да те обърка, че докато се усетиш какво

За мацките

На пазар с жената

Дали нежната половина на човечеството осъзнава какво ни причинява, когато ни замъкне на пазар? Лутането из безкрйните молове, претъпканите пробни, останалата сюрия кокошки с отчаяни мъже под ръка, който обикалят

За мацките

Предимствата на това да ти изневеряват!

Да бъдеш „рогоносец” всъщност не е толкова лошо? Ех, тази изневяра… Навсякъде представяна като враг  №1 на връзките, изневярата според нашето скромно мнение си има и своята добра страна. Без

Момиче на седмицата

Момиче на седмицата Seren Gibson

Днешното девойче, което ще представим в рубриката Момиче на седмицата е невероятната Seren Gibson.   Тази палавница е родена през 88 и за разлика от предишните попълнения в Момиче на

За мацките

10 признака, че тя е готова за брак и иска да те обвърже за цял живот

Тревожна нова тенденция показва, че жените на възраст за женене са готови да понижат стандартите си, да се откажат от кариерата си в името на бъдещето си с теб. Знаем,

За мацките

Тя е по-висока от мен – ами сега?

За една връзка ръстът може да бъде изключително важен.Особено когато жената е много по – висока от мъжът. В други връзки обаче любовта и чувствата  надделяват над външния вид и

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?