Тя се сърди? 5 начина да спре да го прави!

Тя се сърди? 5 начина да спре да го прави!

„Най-добрата ми приятелка се жени”!!! Спираме с удивителните, достатъчен ще бъде оглушителния писък на мацката ти, докато ти го казва. Докато тя подскача напред-назад или пък е увиснала на врата ти и очаква твоята възторжена реакция е време за действие.

Ако се чудиш какво точно трябва да правиш, просто изчакай още 5, 4, 3…. „Нямам какво да облека!” Тази констатация те лишава от лични ангажименти за поне две седмици. Освен, ако мацето ти не е от онези, които просто излизат и си вършат работата сами. При отказ от твоя страна да обикаляш часове наред по магазините, се започват нацупените физиономии, които могат да продължат неочаквано дълго време. Като това цупене те лишава евентуално от топла вечеря, изпрани дрехи и секс – минимум.

Ако напрежението вече се реже с нож, а на теб ти е омръзнало сърдитото „нищо ми няма”, салатите и нацупената муцунка, е време да приложиш няколко изтъркани, но ефективни метода.

сърди

Как да омилостивиш половинката? Имаш няколко варианта да я накараш да престане да се сърди:

1.      Ако още не си е купила дрехи за сватбата, съгласи се с нея да отидеш на пазар. Тук е много важно да не показваш отегчението си. Със сигурност ще имаш още „братя по съдба”, които ще държат дамски чанти и ще се чудят на кой колан да се обесят.

2.      В случай, че вече го е направила – извини се. Като допълнение на думите си можеш да й поднесеш любимото й цвете.

сърди

3.      Приготви й вечеря. Не се престаравай в сложни блюда, след които ще трябва да чистите и двамата. Може да вземеш и нещо готово. Просто жеста, че си се сетил да я облекчиш от готвенето, ще й подейства освежаващо.

4.      Отидете на кино. Не може да не си чул поне веднъж кой е актуалният филм, по който се прехласва. Ако е премиера – още по добре, ще й хареса, пък току-виж и на теб.

5.      Бъди нейн слуга за една нощ. Добър вариант е някой от почивните ви дни да посветиш изцяло на нея. Къде й се ходи, какво й се прави, обядвайте навън, хапнете сладолед, разходете се в някой парк/МОЛ/гора или, където обича да ходи. Вечерта можеш да я изненадаш като се появиш само по боксерки и се представиш като нейн слуга. Недоумението в погледа й ще изчезне бързо след като затворите вратата на спалнята. Не бързай да претупаш нещата, докато стигнеш до заветната цел, остави тя да води.

сърди

Почти сигурно е, че ще подейства, освен ако не си прегрешил сериозно /изневяра, обида или друго/ или, ако тя не е голям чешит. 

Коментари

Автор

Подобни статии

За мацките

Може би тя просто не си пада по теб?

Нека започнем с кратък анализ на предпочитанията на представителите на нашия пол по отношение на жените. Какъв тип жени харесват мъжете? И има ли универсална формула за жената-мечта на всеки мъж?

За мацките

Иска да живеем заедно – ами сега?

Както се твърди напоследък според много статистически данни, все повече двойки живеят под един покрив без да имат брак. Сега въобще няма да се занимаваме със сухата теория и предположения,

За мацките

3 жеста, които мъжете смятат за мили, но жените всъщност ненавиждат

Въпреки че ролята на „лошия вестоносец” никак не ни допада, се чувстваме длъжни щедро да споделим с теб следващата не особено приятна, но за сметка на това ценна информация. Оказва

Секс

Безотказни фрази за свалка

Излезли сте на заведение с твои приятели и изведнъж… хоп и виждаш една супер готина мадама. В главата ти се завихрят мисли къде и какво искаш да направите заедно, НО,

За мацките

Бисексуалността при жените

Нормална ли е и често срещана бисексуалността при жените? По рождение хората са двуполови същества, като според общоприетата норма сексуалността на жените трябва да е еднопосочна – жена => мъж.

За мацките

Момиче на седмицата – Nikol Neal

Nikol Neal е един наистина страхотен модел заслужаващ да попадне в "Момиче на седмицата".   Но нека да започнем с това, че нямам ни най-малка представа коя всъщност е тази

1 Коментар

Какво мислиш за тази статия?