Тя се сърди? 5 начина да спре да го прави!

Тя се сърди? 5 начина да спре да го прави!

„Най-добрата ми приятелка се жени”!!! Спираме с удивителните, достатъчен ще бъде оглушителния писък на мацката ти, докато ти го казва. Докато тя подскача напред-назад или пък е увиснала на врата ти и очаква твоята възторжена реакция е време за действие.

Ако се чудиш какво точно трябва да правиш, просто изчакай още 5, 4, 3…. „Нямам какво да облека!” Тази констатация те лишава от лични ангажименти за поне две седмици. Освен, ако мацето ти не е от онези, които просто излизат и си вършат работата сами. При отказ от твоя страна да обикаляш часове наред по магазините, се започват нацупените физиономии, които могат да продължат неочаквано дълго време. Като това цупене те лишава евентуално от топла вечеря, изпрани дрехи и секс – минимум.

Ако напрежението вече се реже с нож, а на теб ти е омръзнало сърдитото „нищо ми няма”, салатите и нацупената муцунка, е време да приложиш няколко изтъркани, но ефективни метода.

сърди

Как да омилостивиш половинката? Имаш няколко варианта да я накараш да престане да се сърди:

1.      Ако още не си е купила дрехи за сватбата, съгласи се с нея да отидеш на пазар. Тук е много важно да не показваш отегчението си. Със сигурност ще имаш още „братя по съдба”, които ще държат дамски чанти и ще се чудят на кой колан да се обесят.

2.      В случай, че вече го е направила – извини се. Като допълнение на думите си можеш да й поднесеш любимото й цвете.

сърди

3.      Приготви й вечеря. Не се престаравай в сложни блюда, след които ще трябва да чистите и двамата. Може да вземеш и нещо готово. Просто жеста, че си се сетил да я облекчиш от готвенето, ще й подейства освежаващо.

4.      Отидете на кино. Не може да не си чул поне веднъж кой е актуалният филм, по който се прехласва. Ако е премиера – още по добре, ще й хареса, пък току-виж и на теб.

5.      Бъди нейн слуга за една нощ. Добър вариант е някой от почивните ви дни да посветиш изцяло на нея. Къде й се ходи, какво й се прави, обядвайте навън, хапнете сладолед, разходете се в някой парк/МОЛ/гора или, където обича да ходи. Вечерта можеш да я изненадаш като се появиш само по боксерки и се представиш като нейн слуга. Недоумението в погледа й ще изчезне бързо след като затворите вратата на спалнята. Не бързай да претупаш нещата, докато стигнеш до заветната цел, остави тя да води.

сърди

Почти сигурно е, че ще подейства, освен ако не си прегрешил сериозно /изневяра, обида или друго/ или, ако тя не е голям чешит. 

Коментари

Автор

Подобни статии

За мацките

Перфектната разлика във височината

Нека да си го кажем направо – размерът има значение! Но сантиметрите, които наистина вълнуват жените и то доста не са на мъжкото достойнство, а на височината на техния избраник.

За мацките

7 признака да разпознаете вашето момиче

В живота на всеки мъж, настъпва момента, в който, колкото и добре да живее, му се струва, че е срещнал специалното момиче. Опитвате се да отгатне,  дали истинската е тя.

За мацките

10 признака, че тя е готова за брак и иска да те обвърже за цял живот

Тревожна нова тенденция показва, че жените на възраст за женене са готови да понижат стандартите си, да се откажат от кариерата си в името на бъдещето си с теб. Знаем,

За мацките

Да надникнем в дома на необвързаните мъже

Да си нямаш гадже, да може да отделяш своето време само за себе си и приятелите си и да няма кой вечно да ти казва какво да правиш и какво

Момиче на седмицата

Момиче на седмицата Monika Pietrasinka

     Момиче на седмицата Monika Pietrasinka (Moniki Pietrasiskiej) или както ще я наричаме ние просто Моника. Тя е родена на 2 декември 1987 година в Полша Люблин. Високата  172см Моника е идеалните мерки 91/61/89.

За мацките

Момиче на седмицата – India Reynolds

Днешното Момиче на седмицата – India Reynolds (Индия Рейнолдс) е сякаш родена за модел. India Reynolds е била на корицата на не едно или две мъжки списания със своите голи снимки.

1 Коментар

Какво мислиш за тази статия?