Истински мъж ли си?

Истински мъж ли си?

Има причина, поради която ние, мъжете да се наричаме „по-силният пол“. Преписани са ни качества и умения, които ни отличават от жените и с които да бъдем крачка пред тях. Силата и уменията на двата пола принципно се различават доста, но естествено това не означава, че трябва да подценяваме нежните си половинки, напротив – те може доста да ни изненадат.  Според  нас, силата не е толкова важна, колкото характера и нещата, които всеки истински мъж трябва да умее. А ето кои са те:

Да правиш романтични жестове

big_554ad13b4f2dbfe02e407382376ea834

И по-точно да знаеш какво харесва жената до теб и винаги да можеш да й го дадеш. Ако тя обича романтични срещи – изненадай я. Ако не знаеш как, то защо претендираш, че си истински мъж, който умее да сваля? Приятна атмосфера, няколко ароматни свещи, приглушена светлина, хубава музика и ако можеш и да готвиш, ще си направо мъж-мечта. Не изглежда никак сложно, нали? Но със сигурност ще изненадаш приятно половинката си и ще докажеш колко мил и романтичен може да си.

Да избираш цветя 

Proposing

Вече доста рядко мъжете се сещат да поднесат букет на любимата дама и не си мисли, че това остава незабелязано от половинките ни. Ако ти си от малкото, които все още правят този мил жест, заслужаваш похвала. Подаряването на цветя обаче не е чак толкова лесно. Първо трябва да разбереш кои са любими те й цветя, има ли такива, които тя изобщо не харесва и да не забравиш, че винаги се подарява нечетен брой… Ако знаеш и любимите й цветове, може да помолиш продавачите да ти направят красив букет, с който да я изненадаш. И не забравяй – цветя се подаряват с повод и без повод, за да покажем на жената, че тя е най-краситово и важно нещо в живота ни!

Да чистиш апартамента си

man-doing-housework

И стига толкова с романтиката! Време е да докажеш, че си истински и поддържан мъж и никога няма да заварим апартамента ти разхвърлян. Според нас, всеки мъж трябва да знае минимум как се мете с метла, как се чисти прах и как се пуска прахосмукачката. Естествено няма да споменаваме и изхвърлянето на боклука, защото това няма как да не умееш. Ако правиш тези неща по-често, апартаментът ти ще изглежда добре, а времето за почистване ще ти отнеме само няколко минути. Жените винаги се впечатляват от чисти и подредени мъже, така че …действай!

Да пуснеш пералня

6f54c91a435ab93e99c551801257-660x438

Спокойно, няма нищо страшно в тази толкова странна за теб машина. Истината е, че пускането на пералня е много лесно и единственото, което ти е нужно е да натиснеш няколко копчета. Може би най-важното е да се научиш да отделяш бяло от тъмно пране и да четеш етикетите на дрехите, за да провериш дали могат да се перат в пералня и на какви градуси. От там нататък всичко е детска игра, както се казва.  И естествено колкото да ти е неприятно след това, тя няма да простре дрехите сама …

Да пазаруваш 

3ebd9433059fa7aa12e51d05ba7c5593

За някои това е нещо много приятно, но за други … цял кошмар. Най-лесно е да си поръчаш храна за вкъщи –  не отнема никакво време и ти я доставят направо до входната врата. Да, ама нали се сещаш, че един един, когато създадеш семейство ти ще си главният пазаруващ.  Все пак ти си голямо момче и трябва да можеш да се оправяш в магазина за хранителни стоки и без помощ. Ако ти е трудно да запомниш какво ти трябва – направи си списък с необходимите покупки.

Да си връзваш вратовръзката  

man-tying-a-necktie

Ех, голям зор тази вратовръзка, значи… Ще отнеме няколко неуспешни опита, но трябва да се научиш  как сам да връзваш вратовръзката си, защото няма да има вечно някой насреща. Дори и до сега да не ти се е налагало и да не смяташ скоро да се обличаш в костюм, все пак е хубаво да знаеш, че умееш и това.

Да изгладиш риза

880690-man-ironing

Всъщност това никак не е лесно и понякога е неприятно дори за представителките на нежния пол. Но няма как, и на теб ще ти се наложи и какво ще правиш тогава? Най-добре е да се научиш как да ползваш ютията – не е страшно. Помоли някоя приятелка или любимата да ти покаже. Отначало може да се простиш с някоя друга риза, но след като се научиш, ще бъдеш много доволен от себе си.

Да бъдеш джентълмен

blog

Не се заблуждавай с приказките на жените, че лошите момчета, които не следват правилата са най-готини. Да, в това има нещо вярно, но не съвсем. Няма жена, която да не се впечатли от мъж с добри обноски, мъж който знае как да се държи. Затова бъди джентълмен – успехът е гарантиран!

 

 

Коментари

Автор

Подобни статии

Чу ли, че...

Китайци продават праскови като секси дупета

Китайски производители стигнаха доста далеч в маркетинга в желанието си да увеличат продажбите. Максимата "Сексът продава" с пълна сила се налага и при зарзаватите и плодчетата. В случая прасковите са представени

Чу ли, че...

Красотата на голата йога

Инструктор по йога и еротичен модел с интимен приятел фотограф – една добра комбинация за създаване на уникална фотосесия, посветена на голата йога. Точно това е и историята на следващите снимки.

Свободно време

Квартал Факултета в София става увеселителен парк?

Известното гето – квартал Факултета в София скоро може да се превърне в една от основните атракции на града, ако бъде прието внесеното в общинския съвет предложение на BG Мъжете.

Чу ли, че...

Позитивно за седмицата – Happy :)

Песента на Pharrell, саундрак към филма "Аз, проклетникът" 2, стана световноизвестна и слушана и в нашата мила родина. Група ентусиасти направиха и клипче, засенто в София, имитиращо оригиналното видео. Можете

Чу ли, че...

Защо кучетата са страхотни – 1ва част

Кучето – най-добрият приятел на човека. Изтъркана и клиширана фраза, която само човек с четириног космат питомец може да разбере истински. И ако оставим настрана всичко положителни емоции, които носят

Чу ли, че...

Горещите летни дестинации

Искате ли да си кажете „дим да ме няма” и да си съберете багажа, отправяйки се на едни от най-горещите летни дестинации за тази година. Нека забравим за жените и

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!