Етикет на нудисткия плаж

Етикет на нудисткия плаж

Чували сме за етикет на поведение в обществото, при храненето, но за такъв при посещение на нудисткия плаж… хм, май не!

3407_1273600678Както всяко обществено място, така и нудисткия плаж, има свои правила и норми, които следва да се спазват от всичките му посетители. Целта е да не се създава дискомфорт у когото и да е от летовниците.

Някои от основните положения при етикета на обществения нудистки плаж са:

  • Спазвайте дистанция. Дори да разговаряте с някой от останалите посетители не навлизайте в личното му пространство;

  • Не се взирайте в голите тела наоколо. На никого не му е приятно да го изследват с поглед, когато се опитва да релаксира и да се чувства спокоен;

  • Голота само на нудисткия плаж, т.е не излизайте без дрехи или поне кърпа извън пределите на плажа;

  • Не се разполагайте прекалено близо до останалите плажуващи. Едва ли тези плажове са толкова натоварени, колкото масовите, но имайте предвид известно разстояние между вашата кърпа и тази на другите нудисти.

  • Ограничете използването на камера или фотоапарат. Дори и да искате да си направите снимка или да снимате пейзажа, много внимавайте да не попадне в обсега на фотоапарата някой от плажуващите.

  • Ако сте с половинката си внимавайте действията ви да не смущават околните. Наистина оставете близостта за по-уединени места.

  • Не коментирайте останалите летовници. Не всички хора имат идеални форми, не всички посетители са млади, затова внимавайте. Дори да се изненадате от това, което виждате се опитайте да останете хладнокръвни.

  • Не правете намеци на околните. Закачки, неприлични покани и други намеси в личното пространство и комфорт едва ли ще бъдат толерирани.

  • Пазете околната среда. Това важи за всички места, на които ходите, нудисткият плаж не е изключение. Събирайте отпадъците след себе си.

Това са някои от основните съвети, присъстващи в етикета за поведение на нудисткия плаж. Важно е да ви е комфортно както на вас, така и на околните. Затова не предприемайте действия, с които да обидите някого или да му създадете дискомфорт.

  nudista

Коментари

Автор

Подобни статии

Чу ли, че...

Красотата на голата йога

Инструктор по йога и еротичен модел с интимен приятел фотограф – една добра комбинация за създаване на уникална фотосесия, посветена на голата йога. Точно това е и историята на следващите снимки.

Чу ли, че...

Секс седмица – Какво искат жените?

Какво искат жените? Изследване на най-големия порно сайт Pornhub иска да разбие всички спекулации и излиза с чиста статистика от търсенето на представителите на нежния пол в порно сайта. Чрез

Чу ли, че...

Maserati отвръща на удара от LaFerrari

Maserati стартира конструирането на автомобил следвайки концепцията на LaFerrari  Maserati ще представи наследника на своя MC12 хипер автомобил Stradale. Той ще бъде пуснат в производство през 2015 г. и използва

Чу ли, че...

Няколко факта за любовта, които навярно не знаеш

Погледни любовта от един по – различен ъгъл Свикнали сме да разглеждаме любовта, като чувство, като емоция, която трудно се описва. В следващите редове обаче ще ти представим любовта от

Чу ли, че...

Позитивно за седмицата – как да възпитаваме децата си?

Да започнем седмицата с едно забавно видео, което носи дълбок смисъл в себе си.  Позитивно за седмицата – как да възпитаваме децата си?  Вие кой подход избирате? Коментари

Чу ли, че...

Невероятни факти за човешкото тяло

Знаете ли колко изумително е вашето тяло? Нещо, което приемате като абсолютна даденост, всъщност е уникална смесица от неврони, мускули и още хиляди части, които работят заедно, като една добре

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?