Защо да си вземете куче?

Защо да си вземете куче?

  Ако ви е скучно, искате другар, с който да прекарвате свободното си време или просто обичате животните, вземете си куче!

Освен, че е най-добрият приятел на човека, кучето е идеална компания за всякакъв вид занимания. Естествено трябва да сте наясно, че да гледаш домашен любимец изисква много грижи и време, което да му отделяте, затова помислете преди да направите тази крачка.

куче

Е, не е лесно, но е забавно да си имаш куче! Ще се изненадате колко много положителни причини може да ви дадем, за да се сдобиете с един такъв домашен любимец.

Ето и няколко от тях:

Край на скуката

funny-dog-clothing-3

В дните, когато всичките ви приятели са заети или просто не са в настроение за някакви лудории, вие ще си имате забавление. Може да потичате с кучето си, да измислите разни игри или просто да му споделите своите мисли и чувства. Кучетата са най-добрите слушатели и освен това винаги ще са съгласни с вас и никога няма да спорят..Дори когато имате лош ден, някои ви е подразнил или не сте в настроение, една разходка с домашния любимец винаги може да ви разведри.

Ще поддържате форма

Ако днес нямате възможност да посетите фитнеса, няма проблем. Грабвайте кучето и отидете в парка да поспортувате. Освен всичко друго ще си имате и приятна компания. Кучето по всяко време е готово за разходки, тичане, каране на колело или хвърляне на фризби. Ако не сте забелязали, хората които имат такова животно за домашен любимец са много са в много по-добра форма и здраве.

GTY_yawning_dog_dm_130807

Най-добрият лек срещу стрес

Доказано е, че животните успокояват. Те притежават уникалната способност да правят стопаните си по-спокойни и щастливи. Кучето е един истински верен приятел, който винаги ще разбере, когато сте напрегнати или под стрес и ще ви помогне да се справите с проблемите. Понякога имате нужда просто да се отпуснете без някой да ви изнася лекции за живота, неговите  трудности и как да ги преодолеете, понякога просто искате да легнете със своя домашен любимец и да не мислите за нищо. Ето още една причина да си вземете такова животно вкъщи.

Bildes-bildes-bildes-21

Жените се разтапят по такава гледка

Млад симпатичен мъж се разхожда в парка, придружен от домашния си любимец – какво по-секси от това. Жените наистина се разтапят по тази гледка. И независимо от породата и големината на кучето ви, определено няма да останете незабелязани.

Може да завържете много нови приятелства с хора, които също са стопани на кучета или дори да пофлиртувате с някоя мацка. Първоначално тя ще се интересува от кучето ви, ще иска да го погали, да си поиграе с него. После вече вие сте на ход!

Стига да знаете как да действате, кучето може да бъде идеалната примамка, за да си уредите среща.

Това са само част от причините да си вземете куче. Сигурни сме, че те са напълно достатъчни и вече се замисляте по този въпрос, нали?

Не забравяйте обаче, че едно куче изисква много грижи, иска да бъде обичано и глезено постоянно. Затова хубаво премислете дали сте готови за един нов другар, защото той със сигурност е готов да ви бъде верен и да ви обича.

 

 

Коментари

Автор

Подобни статии

Свободно време

Пълна откачалка – екстремно свободно падане с Alexander Polli

Тотална откачалка – точно това определение ми изниква в главата когато гледам краткото, но наситено с адреналин екстремно свободно падане на Alexander Polli. Норвежецът с италиански корени със сигурност може да

Чу ли, че...

Отиде си Нелсън Мандела

На 95 годишна възраст си отиде един от най-великите политици на миналия век – Нелсън Мандела. Нелсън Мандела е първият демократично избран президент на Южноафриканската република – от 1994 до

Чу ли, че...

Защо трябва да дъвчем дъвка

Интересен социален експеримент показва как възприемаме хората, които дъвчат дъвка. Още от малки ни се натяква, че трябва да забравим за дъвката, ако искаме да ни приемат сериозно. Тя е забранена

За мацките

В какво сме по-добри от жените?

  „Всички мъже са свине”, „От тях само едни неприятности има”, „На вас нищо не може да се довери”. Именно подобни разговори се плетат в женските компании. Но днес дойде

Чу ли, че...

Истински мъж ли си?

Има причина, поради която ние, мъжете да се наричаме „по-силният пол“. Преписани са ни качества и умения, които ни отличават от жените и с които да бъдем крачка пред тях.

Чу ли, че...

Как да намалим стреса на работното място

Скорошно проучване доказва, че хората с прозорци в офисите са получили повече естествена светлина са се справили далеч по-лесно със смущенията в съня, отколкото работниците в редовни стаи. Истината е,

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?