Защо да си вземете куче?

Защо да си вземете куче?

  Ако ви е скучно, искате другар, с който да прекарвате свободното си време или просто обичате животните, вземете си куче!

Освен, че е най-добрият приятел на човека, кучето е идеална компания за всякакъв вид занимания. Естествено трябва да сте наясно, че да гледаш домашен любимец изисква много грижи и време, което да му отделяте, затова помислете преди да направите тази крачка.

куче

Е, не е лесно, но е забавно да си имаш куче! Ще се изненадате колко много положителни причини може да ви дадем, за да се сдобиете с един такъв домашен любимец.

Ето и няколко от тях:

Край на скуката

funny-dog-clothing-3

В дните, когато всичките ви приятели са заети или просто не са в настроение за някакви лудории, вие ще си имате забавление. Може да потичате с кучето си, да измислите разни игри или просто да му споделите своите мисли и чувства. Кучетата са най-добрите слушатели и освен това винаги ще са съгласни с вас и никога няма да спорят..Дори когато имате лош ден, някои ви е подразнил или не сте в настроение, една разходка с домашния любимец винаги може да ви разведри.

Ще поддържате форма

Ако днес нямате възможност да посетите фитнеса, няма проблем. Грабвайте кучето и отидете в парка да поспортувате. Освен всичко друго ще си имате и приятна компания. Кучето по всяко време е готово за разходки, тичане, каране на колело или хвърляне на фризби. Ако не сте забелязали, хората които имат такова животно за домашен любимец са много са в много по-добра форма и здраве.

GTY_yawning_dog_dm_130807

Най-добрият лек срещу стрес

Доказано е, че животните успокояват. Те притежават уникалната способност да правят стопаните си по-спокойни и щастливи. Кучето е един истински верен приятел, който винаги ще разбере, когато сте напрегнати или под стрес и ще ви помогне да се справите с проблемите. Понякога имате нужда просто да се отпуснете без някой да ви изнася лекции за живота, неговите  трудности и как да ги преодолеете, понякога просто искате да легнете със своя домашен любимец и да не мислите за нищо. Ето още една причина да си вземете такова животно вкъщи.

Bildes-bildes-bildes-21

Жените се разтапят по такава гледка

Млад симпатичен мъж се разхожда в парка, придружен от домашния си любимец – какво по-секси от това. Жените наистина се разтапят по тази гледка. И независимо от породата и големината на кучето ви, определено няма да останете незабелязани.

Може да завържете много нови приятелства с хора, които също са стопани на кучета или дори да пофлиртувате с някоя мацка. Първоначално тя ще се интересува от кучето ви, ще иска да го погали, да си поиграе с него. После вече вие сте на ход!

Стига да знаете как да действате, кучето може да бъде идеалната примамка, за да си уредите среща.

Това са само част от причините да си вземете куче. Сигурни сме, че те са напълно достатъчни и вече се замисляте по този въпрос, нали?

Не забравяйте обаче, че едно куче изисква много грижи, иска да бъде обичано и глезено постоянно. Затова хубаво премислете дали сте готови за един нов другар, защото той със сигурност е готов да ви бъде верен и да ви обича.

 

 

Коментари

Автор

Подобни статии

Чу ли, че...

Секретен ключ към женското сърце

  Секретен ключ към женското сърце: Свежо ухание на мъж. Всеки мъж, който иска да впечатли една жена, трябва да знае това.  Жените обичат да са заобиколени от мъже, които

Чу ли, че...

Йордановден. Значение и произход на името Йордан

Йорданов ден е! Един от най-светите християнски празници, който се чества на 6 януари. Този ден е посветен на  Кръщението на Исус Христос в река Йордан и затова е наричан

Чу ли, че...

Exit festival се ражда с младежки протест

Били ли сте до сега на Exit fest? Ако не сте, замислете се дали не сте изпуснали нещо доста вълнуващо. Сръбският спектакъл Exit, който наскоро бе обявен от Forbes за

Свободно време

Двайсетте – най-лудите и грешни години

Няма по-хубави времена от лудите млади години, когато проблемите са малки, купоните големи и животът тече с пълна сила. Естествено това безгрижно време няма да продължи завинаги и един ден

Иновации

Google: Where do you want to go today?

Помните ли знаменитата фраза на Майкрософт „Where do you want to go today?“ ,която те използваха за презентация на Windows 95 и Windows 98? Като че ли този слоган е

Здраве и тонус

Свиренето на музикален инструмент подобрява здравето

Никога не е твърде късно да извадиш на наяве рок-звездата в теб. Умението да свириш на някакъв музикален инструмент не само ще ти помогне да очароваш по – лесно дамите,

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?