Сансу и Йонсу  с изключително изпълнение на ролери

Сансу и Йонсу с изключително изпълнение на ролери

Те покориха журито на едно от най-гледаните предавания „България търси талант”, накараха публиката да стане на крака и успяха да спечелят сърцата на зрителите само с едно изпълнение. Но не какво да е изпълнение, а просто уникално!

Сансу и Йонсу са две малки, но много талантливи момчета, които са участници в реалити предаването „България търси талант”.

maxresdefault

Чаровниците са от Бургас и притежават страхотен талант, който превръща карането на ролери в истиснско изкуство.

Сансу е на 11 година,  Йонсу на 13, а вече могат да се похвалят с изключителни умения.

Участието им в реалитито може да се определи като невероятно и запомнящо се.

Необикновените им имена провокираха журито да разкрие тяхното значение. Децата обясниха, че Сансу означава, ‘че нещо прекрасно се появява на този свят”, а Йонсу – „че се е родил с изключителна съдба”.

Родителите споделят, че всяко едно от децата им е специално, изключително и различно, което бе абсолютно доказано след изпълнението на талантливите сладури.

 Семейството има още две момчета и едно момиченце, които също са с нетипични имена – Дарин, Алин и Селина, и всичките са запалени по ролерите.

Нетрадиционно участие на Сансу и Йонсу не е случайно. Родителите на децата отдавна са искали да ги запалят по някакъв спорт, но за съжаление финансовите средства са се оказали пречка. Това обаче не спряло таткото, който решил да се занимава професионално с ролери и дори отворил ролер школа в Бургас. Децата веднага започнали да се обучават и много бързо се запалили по карането на ролери. Това станал и техния начин на живот. Семейството споделя, че дори и когато ходят до плажа, всички си  обуват ролерите.

zx620y348_2260069

Ето защо и талантливите хлапета решили, че трябва да покажат таланта си пред цяла България и да запалят още повече хора по този спорт.

„ Малко са хората, които са виждали какво наистина може да се прави с ролери.”, споделя таткото.

Изпълнението на малките таланти бе с изключителна хореография, която накара журито и публиката да изпаднат във възторг. За първи път гостите в залата и зрителите пред малкия екран видяха „лунната походка”, изпълнена на ролери.

 „Това нещо е прекрасно, различно и уникално! Едва ли някой от другите участници може да се сравнява с тях.”

„Няма други като тях в България – особено на тяхната възраст. Браво на момчетата.”

players__285a63e721f628e62b1d85fe1b94a438

Това са само част от коментарите след уникалното изпълнение.

Те успяха бързо да се превърнат във фаворити на журито, които бяха възхитени от таланта им. Разбира се те им дадоха своето категорично „Да” и им пожелаха да продължават все така, за да стигнат до финала.

„Цялото семейство на двамата сладури обладава един невероятен талант – да бъдат щастливи. Талант, който за жалост рядко се среща по тези географски ширини. И мисля, че цялото семейство заслужава поздрави. Страхотни сте, стискаме ви палци всичко да върви при вас, независимо какво ще стане в това шоу. Важното е да сте все така щастливи.”, с усмивка на лице коментира Любен Дилов – син.

Всички с нетърпение очакват следващото им изпълнение в „България търси талант”, за което младите таланти вече усилено се подготвят. Те са готови да стигнат до края и да запалят още повече хора, малки и големи, по този различен спорт.

На този линк може да гласувате за тях:  http://talant.btv.bg/video/web-talant/glasuvaj-za-sansu-i-jonsu.html

Коментари

Автор

Подобни статии

Тренировка

Защо мини футбол?

Ако все още се чудите как да влезете във форма, защо не опитате с мини футбол. Защо мини футбол ли? 1. Защото е отборен спорт. 2. Защото в мини футбола

Видео

За живота, децата и още нещо…

Преди време попаднах на една мисъл, която доста ме накара да се замисля и гласеше горе-долу следното: "Хората са толкова неблагодарни – непрекъсното се оплакват от това и онова, все се

Чу ли, че...

Exit festival се ражда с младежки протест

Били ли сте до сега на Exit fest? Ако не сте, замислете се дали не сте изпуснали нещо доста вълнуващо. Сръбският спектакъл Exit, който наскоро бе обявен от Forbes за

Чу ли, че...

Отиде си Нелсън Мандела

На 95 годишна възраст си отиде един от най-великите политици на миналия век – Нелсън Мандела. Нелсън Мандела е първият демократично избран президент на Южноафриканската република – от 1994 до

Хоби

Хижи в България

Пролетта дойде и подготвихме за вас списък с хижите в България. Информацията за някои от хижите не е пълна но сме се постарали да споделим всичко което намерихме в интернет

60 seconds

Mercedes B-class Electric Drive

Пазарът на електрическите коли става все по-динамичен и Мерцедес също бързат да завземат част от сегмента. След като вече извадиха на бял свят B-class F-CELL с водородни клетки и след

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?