Най-шантавите татуировки и хората, които се крият под тях

Най-шантавите татуировки и хората, които се крият под тях

Хората са различни. Весели или тъжни. Забавни или скучни. Талантливи или не толкова. Млади и стари. Пътешественици или домошари. Работещи с главата или с ръцете си. Нормални или бесни, като зайци през март. За хората, които ще разгледаме по-долу, казват, че малко им хлопа дъската или даже, че са съвсем ненормални.
Те обичат да украсяват телата си с татуировки, за да се различават от заобикалящата ги сива маса. С тази мотивация правят, меко казано странни неща със себе си. Имплантират си рога, пробиват и отглеждат дупки по лицата си, Срязват си езика, пробиват дупки в него. Забиват метални украшения в кожата си. И болезнено рисуват по телата си. Фантазиите им нямат край, а някой не спират, докато не заприличат на герои от кошмарите на Клайв Баркър. Нормални ли са те? Хайде да видим най-шантавите татуировки и хората, които се крият под тях.


Мария Хосе Кристерна – жената-вампир
Една жена с много екзотичен и интересен външен вид. Това е тя в началото.

Майка на четири деца, живее в Мексико. Mери е дипломиран адвокат и бивш помощник съдия. Сега тя притежава собствен салон за татуировки и е известна медийна личност. Пее, често се появява в телевизионни шоута, където демонстрира татуирането на свои клиенти.

Превъплащението в „Жената-вампир” започва след първия и брак. Съпругът и често я бие, унижава и дори я довежда до преждевременно раждане. Модернизацията на тялото и се превръща в нейна психологическа защита. Не живее дълго с първия си съпруг, а втория нарича "моят ангел", докато самата Мария продължава да търси все по мрачна и ужасяваща визия. Подсъзнателно, тя все още се страхува от нараняване и търси защита в своята уродлива външност.

gfgf

.gdfg

 

Том Лепард – мъжът-леопард

Бивш военен, дълго държи титлата на най-татуиран мъж на планетата. След 20 години на служба в армията, той разбира, че човешката общност не е за него, покрива тялото си с татуировки за $ 10,000 и отива да живее на остров Скай, без удобства, електричество и връзка с цивилизацията.

 Най-шантавите татуировкиНай-шантавите татуировки

Томи Уилс – цветния старец

nnnnnnnnnnnnnn   nnnnnnnn
Томи Уилс – носи титлата най-татуиран дядо във Великобритания. Покрива тялото си с татуировки, в продължение на 52 години и има повече от хиляда, не само ръцете, краката, торса и гърба, а дори и стъпалата на краката му, цялата глава, устните и дори му гениталиите му са покрити с рисунки. Последната, добавя на задната част на главата си, след смъртта на своята съпруга. Това са думите: "Томи, аз винаги ще те обичам." А тя самата никога не е имала нито една татуировки по себе си.

Етиен Дюмон –строгия критик

 Най-шантавите татуировки Най-шантавите татуировки 

Той работи за вестник в Женева като художествен критик. Но не неговата работа е това, което го прави уникален, а фактът, че той е покрит с татуировки от главата до петите. Какво е накарало успешен, добре печелещ мъж да направи от себе си чудовище, е непонятно. Може би желанието да бъде забелязан, а дали щеше да е толкова успешен журналист, ако не беше толкова скандален? Както и да е, силиконовите импланти на главата му, покритото с татуировки тяло, огромните дупки в ушите, носа и дори на долната устна му придават безпорно уникален вид.


Грегори Пол Макларън – този, който „победи” човека-леопард

dddd ddddddddddd  dddddddddddddddd

По известен с псевдонима Лъки Даймънд Рич.
В детството си постъпва да работи в цирка, първата си татуировка прави на 17 години в Лондон след среща с местна проститутка. Първата татуировка му дала увереноста да не спре и до ден днешен да се татуира.

Лъки Даймънд Рич си е правил татуировки по целия свят, на 4 континента, в 45 града и в 17 страни. Те са планирани по тялото му така, че да изглежда като зомби

И така Лъки определено надминава Том Лепард по количество татуировки.


Рик Дженест – Рик Зомбито
  Rick-Genest   ggg

Най-шантавите татуировкиРик Дженест – канадски модел. Той не бил известен сред широката публика, докато не си направил татуировки наподобяващи скелет по тялото, а на главата във вид на череп. Операцията струвала повече от 4000 канадски долара, но този имидж му донася значителни печалби.

Рик се снима в клипа на Лейди Гага «Born This Way», в зашеметяващата реклама на фондация Dermablend. Пътува по целия свят за участия в модни ревюта и дори DJ в нощни клубове. Само във филми още не се е снимал. Така че, на това момче татуировките са донесли очевидно само полза.

Мишел – «Бомбата» МакГий

Най-шантавите татуировки Най-шантавите татуировки

Близка концепция до зомби-момчето и тя печели пари със своя външен вид. Но докато канадецът снима своята светла страна, то Мишел определено е нощ.

• Тя прелъсти съпруга на Сандра Бълок.
• Тя е расист.
• По убеждения е неонацист.
• Снима се в порно филми.
• Занимава се с юмручен женски бой.

Джулия Гнас – не само шокиращо

,,,,,,,,,,   

Тази жена си прави татуировки не за пари или собствено удоволствие. Открито и е заболяване с диагноза „порфирия”- наследствено заболяване на черния дроб, при което организмът не произвежда достатъчно хемоглобин, една проява на което е фотодерматоза (повишена чувствителност към слънчева светлина). Ето от къде се пораждат легендите за вампирите.
В началото получавала големи изгаряния с мехури, които оставяли белези по тялото и. Тогава взела решение да ги скрие с татуировки, а в момента около 95% от кожата и е покрита с рисунки на момичета. Джулия влезе в Книгата на рекордите Гинес, като жената с най-много татуировки.

Денис Авнер – чудовищната котка

ccc   v vvvv 

Човекът – котка. Един от най-неприятните образи в този списък. Роден през 1958 год. в щата Мичиган. Работил като техник по хидролокация във флота и цял живот мечтал да стане тигър.

И станал. По цялото си тяло направил татуировки под формата на ленти. Имплантирал на лицето си мустаци и изменил формата му. Освен това изпилил собствените си зъби и си сложил кучешки, наподобяващи зъбите на животното – тотем. Направил си редица хирургически операции, в това число по разделяне на горната устна и заостряне на ушите. А накрая и… истинска опашка… Катерел се по дърветата и се хранел със сурово месо.
Денис често участвал в телевизионни предавания, посветени на необикновени хора и такива, които изпитват зависимост от модификация на тялото.
На 54 годишна възраст бил намерен мъртъв в дома си. Предполага се, че се е самоубил.

Ерих Спраг – човекът «гущер»

На призовото място поставяме човека-гущер.

ww wwww

През 1990 се дипломира по философия. Осъзнава, че иска нещо различно, но не знае какво е то. Четири години се шляе безцелно с пълна с щури и неизпълними идеи глава, без да работи и ден. Хрумва му, че животът му ще се промени, с драстична промяна във външния вид. След дълги колебания, отива в студиото за татуировки на Адам Уолш, без ясна концепция за визията си, но всичко последвало е негова идея. Прави си операция за разцепване на езика, имплантира си тефлон над веждите, подостря и размества предните си зъби, пробива носната си кухина и прави огромни дупки в ушите си, прекарва стотици часове в татуиане на тялото си. Единствения момент в който е изпитал известно колебание за взетото решение е бил, когато между живота и смъртта, с разцепен огромен език, с висока температура, без да може да се храни и пие нещо, се питал, ако оживее, ще може ли отново да говори, как ще се храни, как ще целува…
Е, оживял.
Вместо извод
И въпреки всичко, добре ли са психически тези хора или не? Някой правят татуировки, за да изкарат пари, втори заради психологичните си травми, трети поради заболяване, други депресирани или обикновени неудачници…
Обединява ги обаче едно – щастливото чувство, че се различават от останалите, а бяха толкова уникални…

 

Коментари

Автор

Подобни статии

Авто-мото

Кой кара хромирано, златно Ferrari 458 Spider?

Ferrari 458 Spider със сигурност не е най-рядката кола в Лондон, но напълно златно Ferrari 458 Spider е рядкост дори в британската столица. Всеки, който е виждал този автомобил може да претендира,

Чу ли, че...

Ето защо сме разсеяни…

Всеки един от нас понякога е малко или много разсеян. Дори във всекидневието употребяваме изрази като „Днес съм разсеян” или пък „Не се разсейвай!” и т.н. Често се случва да

Хоби

5-те най-скъпи хобита в света

Хората търсят различни начини за облекчаване на стреса, причинен от работа или други натоварвания. Мнозина търсят как да се забавляват, за да се откъснат от ежедневните проблеми. Различни видове занимания

Брички

Bugatti 16C Galibier подарък за Коледа

The Bugatti 16C Galibier е луксозен хечбек с 5-врати. Bugatti Automobiles S.A.S. показа 16C Galibier при шоу за което трудно се намира покана във Франция на 12 септември, 2009 г. 16C

Чу ли, че...

Китайци продават праскови като секси дупета

Китайски производители стигнаха доста далеч в маркетинга в желанието си да увеличат продажбите. Максимата "Сексът продава" с пълна сила се налага и при зарзаватите и плодчетата. В случая прасковите са представени

Чу ли, че...

Светът ни такъв, какъвто би могъл да бъде

Имаше навремето една песен, в която се пееше „Ако до всяко добро същество застане поне още едно…“. Този рефрен ни е до болка познат, тананикаме си го, усмихваме се ,

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?