Най-мощните автомобили в Castle site

Най-мощните автомобили в Castle site

retro motor bently 2

supercar sport car

През тези няколко облачни дни любителите на супер автомобили, хипер коли, както и мото легенди, могат да им се насладят на едно единствено място по света а именно в Castle site.

vw super car

Акцентите тази година паднаха върху 254 mph Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, както и възможноста посетителите да видят  Bentley Continental Flying Spur и Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster, като за последните две това беше и дебют на Английска земя.

lamborghini-countach lamborghini-aventador-roadster

Освен последно излезлите модели това изложение може да се похвали и с ретро моделите които присъстват на зелената морава в дъждовна Англия. Под дъжда може да се забележат едни от най класните спорни автомобили и мотоциклети спечелили не едно и две състезания през изминалите години.

retro car Lanchia dedra integrale

За да направят още по вълнуващо преживяването на зяпачите, организаторите са се погрижили да има и множество състезания където един срещу друг в различни категории се изправят тези невероятни супер автомобили.

bently 2 lamborghini-aventador

Освен че посетителите могат да се доближат до класически превозни средства, където както нови, така и съвременните возила показват своите прелести, на изложението могат да се видят още доста мотоциклети, моторни лодки и хеликоптери.

bently bentley-speed-8

Тазгодишното събитие ще събира повече от 80 коли и 40 двуколесни конкурентни на пистата, а Aston Martin и Lamborghini ще честват своята 100-на и съответно 50-та годишнина.

 

Коментари

Автор

Подобни статии

Авто-мото

Избрано от авто форумите

Крилати фрази от авто форумите (правописът е запазен) К1: – пичове като пусна парното на моя голф 4 мерише на лаина от кво може да е има ли нешто за смяна

Авто-мото

Колите на Eлън ДиДженерис

Богатите и известните често сменят колите си, почти толкова често колкото и половинките. Обаче сред тях има и такива, които остават фенове на марката. Такъв е случаят с Eлън ДиДженерис

Авто-мото

BMW 4 по-доброто купе

Новата 4-та серия на BMW определено изглежда впечатляващо. Това е кола с много привлекателен силует и страхотна широка позиция, сякаш е на пистата. Всички класически дизайн елементи на BMW присъстват:

60 seconds

Icona Vulcano – бързи скорости за максимум удоволствие

Италианците винаги са се славели със своята страст – красивите жени и бързите коли. Днес обаче ще си поговорим само за едно от любимите хобита на мъжете, а именно бързите

60 seconds

Тунинговани коли!? Или не точно…

Всеки човек с вкуса си – както за обличане, така и за тунинговане. По родните улици може да се видят всякакви форми и разновидности на тези „вкусове“. Ще ви покажем

60 seconds

Дрифт състезания

Както в повечето случаи, втората любов на мъжа след жената, е автомобилът. Това е нещото, за което всеки ден се харчат пари, грижим се, чистим го и куп други грижи.

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?