8 правила за оцеляване, базирани на филми на ужасите

8 правила за оцеляване, базирани на филми на ужасите

Фен ли си на филми на ужасите? Може би да, може би не, но този жанр има доста на какво да те научи! Честно! Позовавайки се на множество изгледани подобни филми изготвихме за теб списък с правила как да стоиш далеч от проблемите и да запазиш присъствието си в света на живите. Между другото ако героите в тези филми бяха прочели нашите съвети, най–вероятно щяха да си спестят доста проблеми. Ето ги и тях:

1. Избягвай всякакви хижи и колиби в гората – Изключвайки кратера на активен вулкан, има само няколко места на Земята, където е по–малко вероятно да преживееш нощта, отколкото ако си в затънтена колиба дълбоко в гъстата гора. Сериозно! Наистина ли мислиш, че да си на километри от най–близкия град, в малка дървена колиба, с процент на извършените убийства в района по–висок от този в Хондурас, е добра идея?

Horror House Wallpapers 2

2. Любопитството е ЛОШО – Не само котките са застрашени от прекаленото си любопитство. Така че, следващия път, когато с приятелите ти намерите стара, прашна книга с магии или дъска за спиритически сеанси и някой предложи да я пробвате, просто си измисли оправдание и „дим да те няма”! Не забравяй – проклятието е нещо, от което трудно ще се отървеш!

800px-The_morning_after

3. Избягвай забавлението – Много крайна мярка… Но ако съдим по филмите на ужасите крайно необходима! Забелязал ли си как всички невинно забавляващи се младежи биват брутално убивани един по един или групово чрез зловещ „инцидент”? За това най – вероятно си има причина и ние смятаме, че сме я открили – забавлението е греховно и се наказва със смърт! Точка по въпроса.

horror001

4. Стой далеч от странни хора –  Помниш ли онзи „красавец” – „спретнатия”, брадат „симпатяга”, който учтиво предложи да приюти теб и приятелката ти в своята колиба в гората, след като по принцип изрядната ти кола, мистериозно се беше развалила, докато не бяхте на близо? Сещащ се… онзи, който зяпаше приятелката ти и тихо си шепнеше „Каква мека кожа, каква красива кожа…”? Спомни си го нали? Е, изненадващо, но той се оказа болен, извратен, перверзник, който си умира да декорира стените си с вашата плът. Ако държиш, кожата ти да остане на обичайното си място, просто стой далеч от подобни „красавци”.

horror_wallpapers_4-800x600

5. Въоръжи се – Може би това ти изглежда твърде очевидно, но ще се изненадаш колко много хора поемат на пътешествие към обсебени от духове и зли сили къщи, въоръжени с нищо повече от своя страхотен външен вид и слаб ум. Дори най – обикновените домакински пособия в определен момент могат да бъдат превърнати в смъртоносни оръжия – прояви въображение! Все пак ако ти предстои бой с резачки, не залагай на нож.

how-to-survive-comic-con-if-it-were-a-horror-movie-header-2

6. Стой далеч от прозорци – Прозорците са предвестници на смъртта. Нещото, което е най – вероятно да видиш надничайки през някой прозорец, е как собствения ти живот те напуска. За твоя сигурност стой далеч от тях.

horror 55

7. Избягвай малките затворени пространства – Ако в къщата ти е нахлул сериен убиец, да се скриеш в килера е проява на глупост и липса на здрав разум, така че излизай веднага от там! Това не значи, че трябва да се втурнеш нагоре или надолу по стълбите. За Бога, просто намери най – близкия изход и НАПУСНИ!  

linux_horror_wallpapers_after_dark_horror_fest-other

8. Не се доверявай на никой – Сладката ти приятелка; братовчед ти, с който сте заедно от деца; най – добрия ти приятел – единственото, което искат е да те видят да лежиш на пода, мъчейки се да прибереш вътрешностите си обратно в откритата рана на корема. Помниш ли чия беше идеята да дойдете на това забравено от Бога място? Със сигурност не беше твоя. Така че забрави за морала и бъди нащрек!

how-to-survive-comic-con-if-it-were-a-horror-movie-header-4

  

Коментари

Автор

Подобни статии

Чу ли, че...

Българска реч в саундтрака на Дисни към филма "Замръзналото кралство"

Най-хитовата анимация на Дисни, която продължава да чупи рекорди с приходи от киносалоните, се сдоби и с номинация за най-оригинален саундтрак. Филмът "Замръзналото кралство"  (Frozen) се сдоби преди дни и

Музика и филми

Очаквани филми: "Ридик" – "Riddick"

О, да! Голямото чакане свърши! Излезе официциалният трейлър на продължението на „Хрониките на Ридик“/“The Chronicles of Riddick“ на който се кефихме през далечната (вече…) 2004 година. Новият филм се казва

Музика и филми

Wallander

  Какво сте гледали като деца? Помните ли Сънчо и „Том и Джери“ и „Добрият котарак Леополд“ и „Синьо лято“. Помните ли… тогава имахме щастливо детство, а днес имаме общество,

Музика и филми

Премиера – "Земята:Ново начало" – "After Earth"

Само преди ден беше световната премиера на новия филм на Уил Смит – Земята: „Ново начало“ / „After Earth“. В него той отново участва със сина си, който изпълнява главната роля

Музика и филми

Първи трейлър на "Хобит: Битката на петте армии"

Преди часове беше пуснат и първият трейлър към филма "Хобит: Битката на петте армии", който се очаква да излезе по кината на 17.12.2014. Преди тази дата ще трябва да се

Чу ли, че...

Новата песен на Килата, бейби!

Килата пусна новата си песен преди часове! Няма как да не отбележим и заигравката в клипа с култовия сериал "Breaking Bad" – който го следи, знае за какво иде реч…

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!