Защо мъжете са обсебени от носенето на ръчни часовници?

Защо мъжете са обсебени от носенето на ръчни часовници?

Ръчните часовници биха останали в миналото, ако не се измисляха подобрения и нови технологии, които да се вложат в тях. Въпреки това „Вечните” и изветни колекции часовници от миналото изглежда придобиват все по-голяма популярност и значение в днешно време.

КОИ МЪЖЕ НОСЯТ ЧАСОВНИЦИ?

Заможните и влиятелни мъже винаги носят ръчни часовници. Те вероятно имат богата колекция от тях и рядко ги поглеждат, за да проверят часа. Влиятелни хора като президенти също носят ръчни часовници.

В епохата, в която има безкрайни начини за определяне на часа, производителите на часовници все още правят немислимото, година след година, за да се задържат на пазара. Носенето на ръчни мъжки часовници трябва да има нещо повече от проверка на времето. За жените е по-лесно да украсят китките си с други аксесоари. Въпреки това, за повечето мъже ръчните часовници надхвърлят аксесоарите за китките им според онлайн магазин Chasovnici-bg.com. И така, защо мъжете отдават висока стойност на ръчните часовници в съвременното общество?

ИЗРАЗЯВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА

Дизайнът, марката и функционалността на часовника разкриват много за характера и начина на живот на един мъж. Има часовници с различни часови зони, които могат да покажат, че този, който ги носи, вероятно е пътешественик по света – винаги в движение, било то по работа или за почивка и обича да е организиран по време на пътувания.

Стар модел часовник, който може да говори само за времето, показва човек, който предпочита класически и груби модели с естетическа стойност. Различните часовници показват различни стилове, страст, чувство за приключение и финес. Можете да изразите себе си с всяка марка, стига дизайнът да е с високо качество.

ОЧАРОВАНИЕ КЪМ ТЕХНОЛОГИЯТА И МАЙСТВОРСТВОТО

С часовниците, колкото по-сложно, толкова по-добре, това е убеждение, с което не можем да не се съгласим! Някои биха предпочели ръчни часовници, които им отнемат няколко часа или дни, за да разберат функциите им. За щастие, производителите отговарят на търсенето на технологично напреднали часовници без затруднения.

Най-новият и най-сложен мъжки часовник в света е Patek Philippe, който има повече от тридесет функции. Е, някои от функциите може да изглеждат ненужни, но те правят този часовник задължителна колекционерска вещ.

КАТО ИНВЕСТИЦИЯ

Някои часовници струват повече от колите и изразходват малко за поддръжка. Трябва да вземете правилния часовник, ако искате да го продадете по-късно на по-висока стойност. Търговете за часовници винаги продават най-новите модели, които имат история зад себе си. Например, часовник, принадлежал на известна личност, може да ви донесе няколко милиона при една продажба.

През повечето време някои от най-добрите часовници остават в семейната среда, което ги прави твърде сантиментални за продажба. Въпреки това, ако не се привържете, винаги можете да получите часовник като бъдещ източник на доходи, когато ставките се покачат.

ЕМОЦИОНАЛНИ ВРЪЗКИ

Някои мъже носят часовници, защото това е част от това, което са. Толкова се привързват, че дори когато са напълно облечени, ще се чувстват голи без любимия си часовник. Емоционалната връзка се случва с течение на времето, където в началото може да ви се стори тежко и странно, докато не привикнете.

Въпреки че най-вероятно имате колекция от такива часовници, винаги ще откриете, че има уникално удобен часовник, което можете да носите през цялата седмица. Има и други модели часовници за специални поводи, всеки с уникална история за разказване.

НАСЛЕДСТВО

Има часовници, които са били в семействата чрез дядовци, бащи и после синове. Те символизират тяхната история и разказват за техния живот. И въпреки, че часовниците може да не са оригиналните, марката, дизайнът или стилът остават същите.

Традицията се превръща в начин за свързване с миналите, настоящите и бъдещите мъже в семейството.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Мъжката тенденция за носене на ръчни часовници е тук, за да остане. Точно като хората, които ги носят, тези малки, но значими мъжки аксесоари излъчват интелект, стил и изтънченост. За разлика от скъпите автомобили, които издават силно изявление, часовниците са тих и интелигентен начин да споделите част от вашата личност с останалия свят. Можете също така да ги носите навсякъде и никой няма да ги обърка с някой друг, докато е на китката ви. Отбелязвайки, че те няма да излязат от мода след векове, производителите сега правят трайни модели часовници, които могат да разкажат вашата история за поколения.

Коментари

Автор

Подобни статии

Чу ли, че...

Кои са всъщност истинските имена на звездите? 2ра част

Първа част на „Знаете ли истинските имена на звездите, които обичате? “ ТУК Enrique Morales – Рики Мартин Eldrick Woods – Тайгър Уудс Caryn Johnson – Упи Голдбърг Allen Konigsberg – Уди

Видео

Жан Клод Ван Дам и преди е правил шпагати, но за GoDaddy

Рекламата която засне Жан Клод Ван Дам за Волво (ВИЖ Я ТУК), докато се вози на шпагат между два камиона, явно е копирна от предишна негова изява, но възроди кариерата на екшън

Чу ли, че...

Кои са всъщност истинските имена на звездите? 1-ва част

Много от известните личности не ползват собствените си, родилни имена, а псевдоними. Дали защото техния агент е решил, че името им не е привлекателно и запомнящо се за публиката, или

Кариера

Цитати от Доналд Тръмп

Цитати от човека, от когото определено може да се научи много – Доналд Тръмп. Кризите, често дават най-прекрасните възможности. Ако се опитвате да балансирате между работата и удоволствията, откажете се.

Кариера

Тайната на Марк Зукърбърг

Днес Марк Зукърбърг е само на 29 години, но явно в неговия случай те са достатъчни, за да превърнат името му в едно от най-разпознаваемите на планетата. Няма човек, който

Авто-мото

Кой кара хромирано, златно Ferrari 458 Spider?

Ferrari 458 Spider със сигурност не е най-рядката кола в Лондон, но напълно златно Ferrari 458 Spider е рядкост дори в британската столица. Всеки, който е виждал този автомобил може да претендира,

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgmajete.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221