Разгадай избраницата си за пет секунди

Разгадай избраницата си за пет секунди

Обичате често да ходите в някой бар, заедно със своите приятели и да сваляте готини мацки. Въпреки че това вече може да се нарече клише, ако знаете какво и как да направите, със сигурност ще успеете да привлечете вниманието на нежния пол. Дори и да имате бoгат опит с дамите обаче, бъдете внимателни, защото не е изключено те да ви заблудят. Понякога една жена, която ви е впечатлила, може да се окаже не чак толкова прекрасна, колкото изглежда.

Затова ще ви помогнем с няколко съвета, как да разберете повече за вашата избраница.  Това са петте неща, с които ще разберете повече за нея и то само за пет секунди.

  1. Питието й говори повече, отколкото си мислиш

избраницатаАко вместо някой коктейл или мартини с черешка, които са едни от любимите питиета на жените, пред нея стои чаша червено вино, това може да означава, че избраницата ти има желание за повече секс. А може би просто обича вкуса на виното … Според учените обаче, жените, които пият две чаши червено вино на ден, имат желание за секс по-често, отколкото дамите, които консумират вино по-рядко. Определено не трябва да изпускаш такава мацка!

12441967637-short-dress

  1. Облеклото издава намеренията й

Всеки мъж се заглежда по облеклото на една жена, няма спор. Особено когато тя носи  нещо секси, като къса рокличка например, то тя няма как да остане незабелязана. Според специалисти , ако една жена е облечена по-елегантно, отколкото изисква заведението, в което я виждате, това може да означава, че тя има някаква цел, като да си намери мъж. Тя вероятно се опитва да привлече мъжките погледи и да каже, че е напълно свободна жена, готова за секси приключения.

  1. Погледни я в очите 

    2882_123439341139755_34006924_n

    Въпреки че погледът ти ще е насочен към други нейни красиви части, опитай се да погледнеш в очите й. Те могат да разкрият много за момичето, което си си набелязал. Ако отваря очите си по-широко, когато те поглежда или вдига вежди, то тя определено има по-високи нива на сексуално желание. Затова следващия път, когато се втренчите в красивите й гърди, изместете поглед малко по-нагоре.

  1. Дали е дама или мъжко момиче

Ако избраницата ти  изглежда малко мъжкарана и не е облечена чак толкова секси, това не е повод за притеснение. Напротив, по-спортните момичета имат по-малко претенции за това  как изглежда мъжа до тях. Те искат да го опознаят, държат на вътрешната красота и начина,  по който се отнасят с тях.

 

  1. Студеното излъчване може да означава, че е много страстна

Понякога жените искат да изглеждат силни и студени пред мъжете. Но това съвсем не означава, че ако избраницата ти има студен поглед, тайно не си мечтае за бурни страсти с теб. Трябва да знаеш обаче, че хладните и резервирани жени са склонни да създават по-краткотрайни романтични връзки. С такава мацка може да изкараш една незабравима нощ, защото колкото е студено излъчването й, толкова горещи са страстите й.

 

Коментари

Автор

Подобни статии

За мацките

TOP 10 най-секси мацки за 2013

Лято е, годината не е приключила, но това не пречи на всички мъжки списания да правят класации за най-секси мацки за 2013. За да не се ровите излишно, БГ Мъжете

За мацките

10 признака, че се срещаш с откачалка

Докато търсиш идеалната жена, вероятно ще попаднеш на една дузина откачалки. Виж признаците, показващи, че твоето момиче определено има сериозен психически проблем и може да я сложим в графа "откачалка". 1.

За мацките

10 признака, че имаш мечтаното гадже (Част 2)

Първа част нa "10 признака, че имаш мечтаното гадже" ТУК Позволява ти да се почустваш мъж Една жена трябва да те кара да се чувстваш добре, на място, а не да

За мацките

Може би тя просто не си пада по теб?

Нека започнем с кратък анализ на предпочитанията на представителите на нашия пол по отношение на жените. Какъв тип жени харесват мъжете? И има ли универсална формула за жената-мечта на всеки мъж?

Видео

Моторите от "Tron" + мацки от Playboy?

Спонямте ли си жестоките мотори, на които героите от филма "Трон" вилнееха по улиците на измисления свят? Впоследствие Playboy наоправиха фотосесия с подобен мотор, създаден специално за целта. Той е

За мацките

Как да поддържаме сексуалното желание в партньорката си?

Сексуалното желание при жените съвсем не е нещо перманентно и винаги присъстващо, както е например нуждата от сън и ядене. То трябва да се поддържа постоянно, ден след ден, особено

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?