Как да привлечеш вниманието й – съвети за мъже, написани от жени

Как да привлечеш вниманието й – съвети за мъже, написани от жени

Харесал си си някоя яка мацка. Тя обаче все още не те е забелязала, а искаш да промениш това. Трябва да знаеш, че вариантите принципно са два – тя или ще те хареса или изобщо няма да ти обърне внимание. Ние обаче ще изключим втория и ще се опитаме да  дадем няколко съвета как да я очароваш и то без много усилия.

Най-важното е да се покажеш в най-добрата си светлина, но в никакъв случай да не преиграваш, защото тя ще забележи това.

david_the_most_handsome_man_in_the_world_by_dualhydra-d5tpxcuБъди естествен

Момичетата харесват естествени момчета, които не се страхуват да покажат истинското си „Аз”. Затова най-добре не се опитвай да се променяш пред нея или да изглеждаш такъв какъвто не си.

Няма по-добро оръжие от това да бъдеш естествен, да се чувстваш добре в собствената си кожа и да покажеш на своята избранница, че с теб ще бъде наистина приятно и забавно.

Покажи оригиналност

Една истинска жена винаги ще предпочете оригинала пред фалшификата. И това не се отнася само за парфюмите и дрехите й, но и за мъжете, с които излиза.

Затова бъде различен! Не копирай, не се прави на някой, който не си! Дори и да си малко откачен, не се притеснявай да й го покажеш. Някои момичета си падат точно по такъв тип момчета. Или казано накратко: не бъди обикновен –  бъди оригинален!

Дръж се като джентълмен

Дори и да не си свикнал с ролята на кавалер, трябва да знаеш, че това е един от най-силните ти козове. Затова Действай! Научи се да бъдеш мил с момичетата, да отваряш вратата, да правиш конплименти, при всяка една възможност да я питаш дали има нужда от помощ. Така ще си натрупаш много положителни точки. А ако се държиш мило и любезно не само с нея, но и с околните, много скоро ще ти е паднала в краката.

вниманиеУсмихвай се

Не само момчетата харесват усмивката. Едно от първите наща, които момичетата забелязват също е усмивката. Усмивката внушава доверие и топлина и кара хората да се чувстват спокойни, когато са около теб.

За това, ако и се усмихваш по-често, тя не само ще те хареса, но може дори да се влюби в теб .

Бъди честен и откровен

Да си чул някоя жена да си пада по момчета, които се правят на голямата работа и никога не показват чувствата си? Естествено, че не си.

Колкото повече криеш това, което мислиш и чувстваш, толкова повече намалява шанса да й се харесаш.

Момичетата също така са очаровани от мъжете, които споделят лични неща и не се притесняват да говорят на всякакви теми. Опитай се да бъдеш по-искрен и откровен, така ще намалиш разстоянието между вас. Колкото повече една мацка може да ти се довери, толкова по-лесно може да я спечелиш.

Сигурни сме, че ако приемаш нашите съвети и ги използваш, ще постигнеш големи резултати. И не забравяй, момичета не си падат по нахални типове, но също така харесват момчетата, които знаят какво искат и най-важното знаят как да си го поискат!

 

Коментари

Автор

Подобни статии

За мацките

Настоява да се запозная с нейните родители

На много мъже фразата: „Да те запозная с нашите“ , им звучи като Менделсон, т.е препариращо. Всъщност, едва ли е толкова страшно, колкото си го представяш. Е, ако си гледал

Секс

Време за раздяла с мацката – 7 начина да го направим

Да, било е много хубаво, изкарали сте си супер, обаче нещата са започнали да охладняват. Дългите часове, в които сте били заедно, сега ви се струват безкрайни и досадни. Щом

Флирт

Флиртът в офиса – за и против

И преди да сте отсекли „Не, това не може да ми се случи!“, обърнете монетата от другата страна. Не става въпрос за впускане в дългогодишна връзка, секс или разваляне на

За мацките

Помощ! Мацката ми непрекъснато напира да се женим

„Човек и добре да живее, все някога… се жени”. Това е нова интерпретация на старата поговорка за живота. Добива много реалистичен смисъл, ако се сблъскаш лично с истината в тези

Хоби

На по бира с приятели

Не един път съм си мислил, какъв е смисъла на живота, как да се избавим от скуката  и рутината на нашето ежедневие, след като сме се оженили. Малко са мъжете,

За мацките

Половинката ми не спира да си купува парцали… какво да правя?

В гардероба вече няма място и за едни чорапи, а доскоро не е било така. Особено „натоварено“ е в частта с дрехите на половинката. Всяка седмица се появява „подарък“ от

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?