Как да привлечеш вниманието й – съвети за мъже, написани от жени

Как да привлечеш вниманието й – съвети за мъже, написани от жени

Харесал си си някоя яка мацка. Тя обаче все още не те е забелязала, а искаш да промениш това. Трябва да знаеш, че вариантите принципно са два – тя или ще те хареса или изобщо няма да ти обърне внимание. Ние обаче ще изключим втория и ще се опитаме да  дадем няколко съвета как да я очароваш и то без много усилия.

Най-важното е да се покажеш в най-добрата си светлина, но в никакъв случай да не преиграваш, защото тя ще забележи това.

david_the_most_handsome_man_in_the_world_by_dualhydra-d5tpxcuБъди естествен

Момичетата харесват естествени момчета, които не се страхуват да покажат истинското си „Аз”. Затова най-добре не се опитвай да се променяш пред нея или да изглеждаш такъв какъвто не си.

Няма по-добро оръжие от това да бъдеш естествен, да се чувстваш добре в собствената си кожа и да покажеш на своята избранница, че с теб ще бъде наистина приятно и забавно.

Покажи оригиналност

Една истинска жена винаги ще предпочете оригинала пред фалшификата. И това не се отнася само за парфюмите и дрехите й, но и за мъжете, с които излиза.

Затова бъде различен! Не копирай, не се прави на някой, който не си! Дори и да си малко откачен, не се притеснявай да й го покажеш. Някои момичета си падат точно по такъв тип момчета. Или казано накратко: не бъди обикновен –  бъди оригинален!

Дръж се като джентълмен

Дори и да не си свикнал с ролята на кавалер, трябва да знаеш, че това е един от най-силните ти козове. Затова Действай! Научи се да бъдеш мил с момичетата, да отваряш вратата, да правиш конплименти, при всяка една възможност да я питаш дали има нужда от помощ. Така ще си натрупаш много положителни точки. А ако се държиш мило и любезно не само с нея, но и с околните, много скоро ще ти е паднала в краката.

вниманиеУсмихвай се

Не само момчетата харесват усмивката. Едно от първите наща, които момичетата забелязват също е усмивката. Усмивката внушава доверие и топлина и кара хората да се чувстват спокойни, когато са около теб.

За това, ако и се усмихваш по-често, тя не само ще те хареса, но може дори да се влюби в теб .

Бъди честен и откровен

Да си чул някоя жена да си пада по момчета, които се правят на голямата работа и никога не показват чувствата си? Естествено, че не си.

Колкото повече криеш това, което мислиш и чувстваш, толкова повече намалява шанса да й се харесаш.

Момичетата също така са очаровани от мъжете, които споделят лични неща и не се притесняват да говорят на всякакви теми. Опитай се да бъдеш по-искрен и откровен, така ще намалиш разстоянието между вас. Колкото повече една мацка може да ти се довери, толкова по-лесно може да я спечелиш.

Сигурни сме, че ако приемаш нашите съвети и ги използваш, ще постигнеш големи резултати. И не забравяй, момичета не си падат по нахални типове, но също така харесват момчетата, които знаят какво искат и най-важното знаят как да си го поискат!

 

Коментари

Автор

Подобни статии

За мацките

Няколко признака, че е време да сложиш край на връзката

Любовта и привличането между двама души е много красиво чувство, което ние, хората, сме устроени да търсим. Ако тези думи ти се струват „лигави“ има два варианта – или не

За мацките

10 от най–плашещите женски реплики за мъжете

Момчета, представяме ви списък с 10-те женски реплики плашещи мъжете повече от романите на Стивън Кинг. Вижте за какво става дума и споделете дали сте съгласни: 1. „Мило, татко желае да

За мацките

Уж ме харесва, а се опитва да ме промени

Срещаш яката мацка, почвате да се виждате, след време се мести у вас и вече си мислиш, че си срещнал идеалната половинка, която те разбира и те приема такъв, какъвто си,

За мацките

10 грешки, които могат разрушават връзката ви

Да поговорим за 10-те грешки, които могат да разрушават връзката ви. В живота и любовта трябва да се концентрираме върху положителното, вместо отрицателното, но често правим обратното. Уж сме се събрали с

За мацките

Най-известното дупе в Instagram

Ако сте любители на бразилски дупета и имате Instagram профил, то със сигурност ще искате да последвате фитнес инструкторката Jen Selter – девойката с най-коментирано и гледано дупе през последната година.

За мацките

5 от най–абсурдните причини, заради които жена е способна да зареже мъж (една класация по действителен случай)

  Има хиляди причини, заради които една жена може да зареже един мъж. И тъй като в заглавието пише „по действителен случай” имам предвид, че в следващите редове ще намериш

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?