Google и Adidas създадоха говорещи обувки за истински ценители

Google и Adidas създадоха говорещи обувки за истински ценители

shoesgoogle01Огромните гиганти Google и Adidas създадоха поредното истинско изкуство на пазара, а именно говорещи обувки. Те напомнят на своите притежатели са ползите от занятията със спорт и физически тренировки.

Целта на новаторския продукт на пазара е именно да мотивира хората да обърнат повече внимание на активния начин на живот, като заедно с тях вие завинаги ще забравите за мързелуването на дивана, пиейки бира и гледайки мач. Например, обувките могат да започнат да мърморят, ако сте се залежали и водите пасивен живот, но и да Ви похвалят за активността. В умното приспособление са вложени много полезни функции за мъже, като например броене на крачките. Новите обувки на Google и Adidas играят ролята на ваш личен треньор, който може да ви дава различни команди и да ви мотивира да се заеме с активен начин на живот. Обувките могат да се включат към вашия смартфон или пък очилата ви Google Glass с помощта на Bluetooth. От компанията заявиха, че нямат намерение да се занимават с широкото разпространение на продукта. Според Google, тяхната цел е да вдъхновят младото поколение да се заеме със създаването на собствени разработки.

Новите говорещи обувки са част от лимитираната колекция пролет-лято 2013 година. Безспорно двете огромни компании Google и Adidas се с оригинален подход към нещата, като в случая целят да решат един глобален проблем, а именно липсата на активен начин на живот на днешното поколение. Изфорсирайте по пистата на спорта, за да се грижите активно за себе си с новите обувки от двата огромно гиганта в света.

 

Коментари

Автор

Подобни статии

Чу ли, че...

Най-известното дупе в Instagram

Ако сте любители на бразилски дупета и имате Instagram профил, то със сигурност ще искате да последвате фитнес инструкторката Jen Selter – девойката с най-коментирано и гледано дупе през последната година.

Спортни

Развлечение или спорт – зимни пързалки и кънки

Зимата категорично „заяви“ своето присъствие, а с това донесе и много радост – основно на децата и любителите на зимни спортове. Дори и да не сте запалени по спускането със

Секс

Най-богатите и секси порно звезди в света

Яки голи мацки, с невероятни тела и секси излъчване – е как да не обичаш порно звезди?! Почти не съществува мъж от нашето съвремие, който да не обръща внимание на

Тренировка

10 щури фитнес правила

10 щури фитнес правила, които би трябвало да съществуват! 10 фитнес правила, с които няма защо да се притесняваш от бързото хранене или пропускането на някоя и друга тренировка 1.     

Чу ли, че...

30 изоставени места, който са загадъчно красиви

Как ли ще изглежда светът, ако човешката раса внезапно изчезне? Отговор на този въпрос ни дават няколко изоставени места и сгради, които представят един постапокалиптичен поглед към Земята без земляните.

Чу ли, че...

Позитивно за седмицата

Стартираме нова рубрика, в която ще ви показваме снимки, видеа и новини, носещи положителни мисли и позитивно настроение. Започваме с едно видео от далечен Тайланд, показващо слонче, което обича да

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?