7 жестоки неща, които тя може да направи с теб

7 жестоки неща, които тя може да направи с теб

 

Жените могат да бъдат също толкова жестоки и коравосърдечни, колкото и мъжете. Дамите са и по-изобретателни, когато искат да си отмъстят. Виж 7 ситуации, при които жените са жестоки. Ако приятелката ти прибягва към подобен тип на поведение, трябва да си поговориш с нея на четири очи.

жестоки1. Дава ти фалшив номер

Чарът и блестящият ти външен вид са направили нужното и тя ти е дала номера си. Когато искаш да й се обадиш обаче се оказва, че номерът е фалшив. Някои жени предпочитат да дадат измислен номер, за да избягнат обясненията защо не те харесват. Това е много по-лесно да се отърват от теб в бара, където сте се запознали.

2. Използва те за безплатни напитки

Някои жени не обичат да харчат за питиета и затова си търсят наивници, които да ги черпят. Има мъже, които наистина насърчават подобно поведение, като се опитват да ги впечатлят. Една истинска жена обаче няма да си падне по теб само заради една водка.

3. Не те зарязва, защото няма друг под ръка

Може би си забелязал, че тя сякаш си търси друг – очите й не спират да шарят, когато сте навън. Приятелките й спират да говорят, когато те видят. Нещата, които често забравя у вас, започват да изчезват. Тя избягва да се среща с теб, но те държи като резервен вариант. Истината е, че все още не те е зарязала, защото няма друг по-подходящ. Ако е мега безсърдечна, тя дори ще започне да се сваля с друг, докато все още е с теб.

жестоки4. Емоционално те манипулира

Повечето мъже мразят гледката на женско лице, обляно в сълзи. Ако и ти си от тях, не е чудно, че тя се възползва от това и те манипулира чрез заплахи. Мъжете притежават вродена антипатия към женските сълзи и лесно се разчувстват. Дали става въпрос за изневяра, раздяла, лоши навици, профукана заплата – няма значение. Бъди хладнокръвен, когато се опитва да те манипулира.

5. Използва физическо насилие

Мъжете обикновено не посягат на жени. За съжаление, има някои жени, които използват този аспект на социална обусловеност на мъжа, за да получат власт над него. В съзнанието на тези жени е напълно приемливо да шамаросат гаджето си, тъй като не вярват да им отвърне. Фактът, че те наранява, говори сам за себе си. Ако държи на теб, би ли ти причинявала болка? Едва ли!

6. Критикува те пред приятелите ти

Тя открива слабото ти място и те напада пред приятелите й, като по този начин подронва авторитета ти. Или пък ти е сърдита за нещо и се опитва да ти го върне. Непрестанните й критики те вбесяват, но не знаеш как да реагираш. Ако й обърнеш прекалено много внимание, тя ще стане още по-нападателна. Ако пък не я отразяваш, тя ще открие още неща, за които да те критикува. Постоянната публична критика е пагубна за една връзка. Може би един откровен разговор ще помогне, а може би – не!

7. Крие, че има приятел

Ти извади всичките си най-добри ходове и когато наистина си повярва, че имаш напредък, тя ти каза с усмивка: "Имам си приятел!". Тази информация трябваше да я получиш още в началото на флирта, а не в края. Това със сигурност не е най-лошото нещо, което една жена може да направи на един мъж, но пък е досадно.

Коментари

Автор

Подобни статии

За мацките

Как да „уволниш” приятелката си – направи го „професионално”!

Да, любовните връзки са изпълнени с много хубави моменти и спомени с приятелката ти – като започнем от първия път, когато установихте визуален контакт и стигнем до първия път, когато не успя

Свободно време

Изпитани свалки на плажа – мъдрите съвети на един морски гларус

Лято е! Всички мечтаем за онзи момент, в който ще се запътим към морето, без значение родното или чуждото. Предвкусвайки емоциите, които ни очакват, пътуването се превръща в невероятно приключение.

За мацките

10 признака, че имаш мечтаното гадже (Част 1)

Срещнал си красиво момиче, с което прекарваш страхотно времето си. Толкова си влюбен и заслепен, че за теб тя е перфектната. Но дали е така, дали момичето ти е толкова

За мацките

Нещата, които тя задължително ще забележи на първата среща (съветите на една жена) (част 2)

 Първа част на „Нещата, които тя задължително ще забележи на първата среща (съветите на една жена)“ [highlight]тук[/highlight] Номер 3 – Избръснат или не – мислиш си, че леко набола брада

За мацките

Как да изненадаш половинката си за годишнината

Няма значение дали става въпрос за годишнина от заветното „да” или откакто сте се намерили, годишнините са дати, които повечето жени помнят и очакват с нетърпение. Ако си падаш по-разсеян

За мацките

На пазар с жената

Дали нежната половина на човечеството осъзнава какво ни причинява, когато ни замъкне на пазар? Лутането из безкрйните молове, претъпканите пробни, останалата сюрия кокошки с отчаяни мъже под ръка, който обикалят

1 Коментар

  1. Крис
    юни 29, 03:36 Reply
    Горките мъже.Направо да ги съжалиш!Човек ще си рече,че ние жените сме сключили направо пакт с дявола. :D :D :D

Какво мислиш за тази статия?