Тя е по-висока от мен – ами сега?

Тя е по-висока от мен – ами сега?

За една връзка ръстът може да бъде изключително важен.Особено когато жената е много по – висока от мъжът. В други връзки обаче любовта и чувствата  надделяват над външния вид и ръстът на партньорите е без никакво значение. 

Когато се впускаме в нова връзка, съзнателно или не, следваме едно неписано правило или дори установен стандарт, а именно, че мъжът трябва да е по-висок от жената. 

Генетично заложено у жените е да търсят високи и едри мъже. Високият мъж е символ на сила, стабилност, мъжественост. Той рядко ще остане ерген или самотен. Когато една жена стои до висок мъж, тя се чувства защитена, нежна и дори по-женствена. Ако мъжът е осезаемо по-нисък, чувството на закрила у жената автоматично изчезва. Високият на ръст мъж се счита за носител на добри гени и се асоциира с представата за пазител на семейството. Много жени са привлечени от по-едри мъже, защото смятат, че имат повече тестостерон. В представата на жените те са сексуални богове в леглото.

по-висока от мен

За доста жени обаче ръстът въобще не е от значение за една връзка. Не е рядко срещано явлението да видите висока, красива и стройна жена да е хванала под ръка по-нисък от нея мъж. Често интелигентните жени или тези с чувство за хумор са привлечени от по-ниски мъже. Но това, че жената се чувства добре с по-ниския си партньор не означава, че и за него всичко е идеално. Надали някой мъж, който изгаря от желание да се повдига на пръсти, за да целуне половинката си. Мъжът не се чувства достатъчно мъжествен, несигурен е и дори избива комплекси и се опитва да покаже  надмощие над половинката си. Това оказва особено неблагоприятно влияние върху отношенията във връзката и тя е обречена на провал. Често след такова стечение на обстоятелствата жената се заглежда единствено по високи мъже, а мъжът – по миньончета.

За много хора ръстът в една връзка е от голямо значение и от естетическа гледна точка. Някак неестествено изглежда двойка, в която мъжът е една глава по-нисък от жената.

Редица двойки обаче са доказали, че любовта и чувствата са по-важни в една връзка и взимат надмощие над разликата във височината. Когато става въпрос за сериозна връзка, ръстът е последното нещо, което има значение. Освен това, в леглото никой не обръща внимание на ръста.

по-висока от мен

Мъжете, които не се отличават с височина, обикновено се заглеждат по мадами джобен формат, просто никой мъж не изгаря от щастие жената, с която излиза, да се извисява с 10 сантиметра и повече над него. Обаче понякога, понеже нали любовта е сляпа, някой тапишон вземе че се влюби във висока мадама, тя пък вземе, че също се влюби в него и се получава картината "Крачун и Малчо", в която Малчо е мъжът. Какво да правите в такава ситуация, как да се справите със завладяващото ви чувство на малоценност и вечно въртящия се въпрос – тя е по-висока от мен, как ли изглеждаме отстрани? Ето ви пет съвета:

Не го превръщайте в голям въпрос

Няма нужда постоянно да мислите за това и дори да се шегувате с него. Самоиронията е хубаво нещо, но в определени дози. Ако вие постоянно наблягате на факта, че мадамата ви е по-висока от вас, то всичките ви приятели също постоянно ще се бъзикат с това. Много известни мъже имат приятелки, които се извисяват над тях.

 по-висока от мен 

Дръжте се с нея като с крехка дама

Без значение, че е по-висока от вас, тя е жена и иска да се отнасят с нея като с жена. Така че, бъдете кавалери, помагайте ? да слезе от колата, въвеждайте я в стаята, прегърнете я през кръста, нека се чувства точно толкова нежна, малка и закриляна все едно е висока 150 см.

altura-peligrosa02

Не я карайте да изглежда по-ниска

Много ниски мъже забраняват на гаджетата си или на съпругите си да носят високи обувки, за да не изглеждат по-високи от тях. Това е тъпо и себично. Ако жената до вас иска да носи обувки на висок ток и така се чувства женствена, подкрепете я, кажете ? колко е красива и т.н. Не искайте от нея да се прави на джудже, за да се извисите vие над нея с 1-2 см.

по-висока от мен

Коментари

Автор

Подобни статии

Чу ли, че...

Стенанията по време на секс – удоволствие или фалш

Случвало ли ви се е да се чудите защо мацката се съдира да вика в леглото или мълчи като риба по време на секс? Ето и малко разсъждения за стенанията

Момиче на седмицата

Charlotte McKinney Тая снимка ме кара да отворя тая статия

Ако четеш това, наистина си страшна риба и ние те хванахме на същата кука, на която Charlotte McKinney хвана всички телевизионни зрители в рекламата на най-обикновен бургер. Не вярваш ли? Гледай

За мацките

6 признака, че тя ще е добра в леглото

Вече няколко пъти излиза на среща с мацка и е време да преминете към следващата фаза. Как обаче да определиш дали тя ще бъде добра в леглото, преди да я

За мацките

Две в едно – красива жена и бърза кола

Нека бързо да си признаем сега, че всеки от нас има две страсти в живота– дългокраките мадами и бързите коли. И аз искам да притежавам тази уникална комбинация, ама нещо

За мацките

Кажи ми какво слушаш, за да ти кажа какъв си в леглото

Може да не ви се вярва, но музиката, която слушате и любимият ви изпълнител говорят много за вашето отношение в любовта и секса. Всеки от нас си има стил, който

За мацките

Иска непрекъснато да сме заедно

  Неведнъж сме ставали свидетели на сладкото начало на една любовна връзка. Държат се за ръце, ходят навсякъде заедно, тя се усмихва, той й се кефи… Обаче нерядко нещата излизат

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?