Борислав Лазаров

Борислав Лазаров

Борислав Лазаров – фитнес машина

Кой съм аз и как стигнах до тук?

Борислав ЛазаровИмето ми е Борислав Цветанов Лазаров, роден съм в София на 27.10.1992г. В следващите редове ще ви разкажа накратко за себе си. Още от детските си години съм запален спортист, и не минаваше ден в който да не изляза на вън да играя футбол. Това беше и първата ми страст, щом станах 1ви клас се записах да тренирам играта от детството. Всеки ден, всяка минута аз бях или на площадката, ритайки с приятели, или на тренировки . Смених много отбори, участвах във всякакви турнири, с две думи аз обичах всичко, свързано с футбола. Като при всяко хубаво нещо и тук изникна проблем. В 10 клас получих контузия на кръста. Едва ходех, камо ли да играя. Ходих по лекари, масажи, снимки, но никой не даде ясна причина за контузията. Не издържах мачовете от болка, а най-голямата болка беше да седя на скамейката и да гледам как съотборниците ми играят, а аз просто седях и гледах с надежда. Не мина много време и просто се отказах. Бях свикнал да спортувам, но известно време не правех нищо, заради болката. Постепенно спрях да излизам да играя навън с приятели и трябваше да намеря друг спорт, с който да заместя футбола.

Борислав ЛазаровТогава бях много слаб, кожа и кости, трябваше да направя нещо. Момчетата от класа ходиха в кварталния фитнес, и реших да опитам. В началото, разбира се, резултати нямаше, защото не знаех какво правя там. Това стана на 16 годишна възраст. Ходих месец, пропусках два. Нещо не се получаваше. Започнах да чета за тренировки, за хранене, как и защо се правят тези неща. Стана ми все по-интересно как работи човешкото тяло. Започнах да изпробвам прочетеното. Резултатите не закъсняха! Тогава намерих нова страст! Да променям себе си! Знаех, че всичко зависи от мен! Не от друг, не от вас, не от него, а от МЕН. Само аз можех да променя себе си, аз и моята мотивация. Ходих редовно, готвех всеки ден, килограмите бавно се покачваха, тялото видимо се подобряваше, не можех да се наситя! Работех като барман, мечтата на всяко младо момче, но не и моята. Работата ми пречеше на тренировките и храненето, не винаги успявах да ям на 100%, тренировка не съм пропускал, колкото и да бях изморен.

Борислав ЛазаровДойде моментът в който казах КРАЙ, ще живея мечтата си, ще помагам на хората! Отказах се от барманството и започнах като инструктор, бях на седмото небе, искрата в очите на хората, благодарностите… всичко това ми носеше голямо удоволствие! Изкарах курс за персонален треньор в НСА, за да затвърдя знанията си. Тренирах още по-услиено, та аз бях мотивацията за моите клиенти, не можех да се отпускам. След качването на поредната ми снимка, един приятел вметна ,,Ти си готов за състезание‘‘ и така и стана. На шега или не започна моята 1ва подготовка за категория Менс Физик. Гледах как тялото ми се променя всеки ден, всяка минута, тренирах двуразово, изолирах се от всичко негативно.

Септември месец 2014 град Бургас, Държавно по Културизъм, там бях и аз… Притеснен, изморен, но и безумно щастлив. Бях го направил, бях се преборил със себе си и със всеки, който е казвал ,,няма как да стане‘‘, повярвайте, има как! Стига да го искате можете всичко! Както казах всичко зависеше от мен ! И Аз го направих. Заех 12 от 14. Въпреки всичко бях доволен,гледах напред към следващото състезание! Съдбада ме срещна с момчетата от Уест Джим Делукс , Венци Матеев и Петър Тенев, момчетата, които ми показаха, че всяко лишение си заслужава, повярваха в мен и аз не ги предадох. Дойде април 2015, подготовката ми беше само месец и половина, но дадох всичко от себе си!

Борислав ЛазаровГрад Пловдив, Републиканско за мъже и младежи. Записах се и при мъжете, и при младежите. Бях в страхотна форма и това се видя. 4ти при мъжете, онемях. Но черешката на тортата беше на следващият ден. Станах 1ви при младежи! Вдигнах купата и знаех ,че това е само началото! До ден днешен не спирам да се променям, не спирам да сбъдвам мечтите си и да правя невъзможното! Доверете ми се във вашата битка в живота, защото само един победител знае какво е да започнеш от нищото!

*За да следите за развитието на Борислав Лазаров, четете редовно нашите страници, на които ще публикуваме част от тренировките и хранителният му режим.  Всеки от вас който има желание да подобри своето тяло, може да се свърже с Боби и да си запише час за тренировка в West Gym Deluxe.

Повече за фитнеса вижте тук : West Gym Deluxe

Борислав Лазаров Последвай Борислав във Facebook

 Попитай Борислав в коментарите

 Запази си час за тренировка с Боби на  blfitarmy ат gmail.com

Коментари

Коментари

Ти първи ще коментираш!

Давай смело, не боли... коментирай или сподели!

Какво мислиш за тази статия?


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/wincompa/bgmajete.com/data/themes/theme/functions/filters.php on line 221